Православно јутро

ПРАВОСЛАВНО ЈУТРО – ЖИВЕТИ ИСТИНОМ У ВЕРИ, НАДИ И ЉУБАВИ

 

Са благословом Његовог Преосвештенства Епископа шумадијског Господина Јована, 22. маја 2004. године, на празник преноса моштију Светог Николаја Мирликијског Чудотворца, на регионалном радију „Радио Јагодина“ – 97,3 Mhz кренула је са емитовањем емисија Српске Православне Епархије шумадијске, ЦО Јагодинских „ПРАВОСЛАВНО ЈУТРО“, коју уређује вероучитељ Борис Милосављевић. Трајање емисије је 90 минута, а емитује се премијерно недељом са почетком у 8:30, а репризно емитовање је суботом са почетком у 8:30. Емисија се састоји из седам рубрика : Мисионарска писма, Духовник, Историја Живота, Не веруј у идоле, Христова наука, У свету постоји једно царство и Житија Светих. Такође у оквиру емисије се емитује и део материјала званичног радија Епархије Шумадијске  - „Радија Златоусти“ .

 У реализацији емисије учествују: вероучитељ Предраг Димитријевић, ученици Гимназије „Светозар Марковић“ у Јагодини, Кристина Пешић и Соња Димитријевић, ученица средње медицинске школе у Крагујевцу, Јована Стевановић, члан новинарске секције ОШ „17.октобар“ из Јагодине  Зорана Јанковић, студент Јелена Спремо. Запослени на радију : спикери Јелена Добросављевић, Весна Петровић, Сузана Лубура, Биљана Марковић, Никола Косановић и Слободанка Јевтић, тонска реализација Горан Јевтић и Златко Милојковић.

    Клик на слику за увећање: {phocagallery view=category|categoryid=65|limitstart=3|limitcount=5|type=1}

 

 

 

Такође за ову изузетну сарадњу Цркве са медијском кућом ЈИП „Нови Пут“ дугујемо директору ове куће Љубиши - Бати Вујићу, као и уреднику „Радио Јагодине“ Горану Јевремовићу.


Мапа:

  Слушајте емисије

  Рубрике

  Радио Јагодина

  Галерија

  Контакт

Православно јутро